Om meddelelser

Programbeskeder er pop-up-vinduer, der informerer dig om hændelser under programmets handlinger.

Beskeder opdeles i to kategorier baseret på vigtigheden af hændelsen:

Skærmbilledet for beskeder er aktiveret som standard. Du kan deaktivere skærmbilledet for alle beskeder i beskedvinduet eller konfigurere skærmbilledet for beskeder i vinduet programindstillinger.

Oplysninger i en meddelelse er relevante på det tidspunkt, hvor meddelelsen vises.

I Windows 8 eller nyere operativsystemer vises Kaspersky VPN Secure Connection-meddelelser ikke, hvis et Modern UI-program (f.eks. Edge-browseren) er åbent i fuldskærmstilstand.

Om visning af meddelelser i spiltilstand og tilstanden Forstyr ikke

Hvis Kaspersky VPN Secure Connection er installeret på din enhed sammen med Kaspersky-programmet, hvor Spiltilstand eller Forstyr ikke-tilstand er aktiveret, vil Kaspersky VPN Secure Connection-meddelelser ikke blive vist, når du arbejder med et program i fuldskærmstilstand, spiller et spil, chatter via videoopkald eller ser en film. Efter at have afsluttet Spiltilstand eller Forstyr ikke-tilstand, vil Kaspersky VPN Secure Connection bruge proceslinjens meddelelsesområde til at vise en meddelelse om enhver begivenhed, der fandt sted, mens du var optaget. Meddelelse om en begivenhed, der ikke længere er relevant, vises ikke.